Ștefan Vuza, la Gala Premiilor Capital

Stefan Vuza, presedintele Grup SCR

Stefan Vuza, presedintele Grupului SCR

Președintele Grupului SCR, Ștefan Vuza, reprezintă joi 26 mai 2016 SC Chimcomplex SA Borzești la Gala Premiilor Capital, combinatul fiind nominalizat la categoria “Cea mai buna companie din industrie”.

Alături de Chimcomplex, la aceeași categorie au fost nominalizați Automobile Dacia, Rompetrol Rafinărie, Continental, Irum, Siniat, Cemacom, Oracle România, Plimob, Artifex Confecții.

Iată cum este prezentată SC Chimcomplex de către jurnaliștii prestigioasei reviste:

„Cu o experiență de peste 60 de ani în industria chimică, Chimcomplex SA Borzești este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața produselor clorosodice din România și di

n Europa de Est. De la privatizare până în prezent, compania a realizat investiții în valoare de peste 70 milioane de euro care au contribuit la optimizarea costurilor de producție și la dezvoltarea afacerilor.

Astfel, Chimcomplex a realizat în anul 2015 o cifră de afaceri de 193 milioane lei, în creștere cu 4% față de anul anterior, și un profit istoric de aproape 13 milioane de lei, în creștere cu peste 300% față de anul 2014. Un alt detaliu important, vânzarile companiei sunt destinate în principal pieței externe, care a contribuit cu 58% la realizarea cifrei de afaceri în anul 2015.

Recent, conducerea societății din Onești, membră a Grupului Serviciile Comerciale Române, și-a reanunțat intenția de a-și dezvolta businessul prin înființarea Companiei Naționale de Chimie, alături de Oltchim. “Aceasta este soluția românească pentru industria chimica națională“, conform conducerii și acționarului majoritar al Chimcomplex”.

Președintele Grupului SCR a scris pe pagina sa de Facebook despre gală:

„Emotii mari! Diseara voi fi prezent la Gala Premiilor Capital, la care Chimcomplex a fost nominalizat in cadrul categoriei “Cea mai buna companie din industrie”. Ștefan Vuza a primit din partea fanilor zeci de mesaje de încurajare și urări de „succes”.