Contracte de peste 9,2 milioane de EURO incheiate de UZUC SA Ploiesti

Valoarea contractelor incheiate de S.C. Uzuc S.A. Ploiesti pana la data de 23 martie 2015 este de peste 9,2 milioane de euro, cu aproximativ un million de euro mai mult fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Uzuc 4Compania, membra a Grupului Serviciile Comerciale Romane, a incheiat contracte de executie a unor vase sub presiune si schimbatoare de caldura care sunt utilizate de giganti ai industriei chimice, petrochimice precum si ai industriei energetice.

Printre principalii beneficiari ai companiei romanesti se numara GE Oil & Gas – Italia si Howden Thomassen Compressors – Olanda prin intermediul carora utilalajele sunt executate pentru proiecte precum : Tenghiz-Kazahstan, Duba-Arabia Saudita , Yamal-Rusia, Woodbridge –S.U.A., Fauji–Pakistan, KNPC-Kuwait , Gazpromneft-Rusia. Pentru aceste proiecte sunt utilizate materiale de calitati deosebite, precum tevi din Duplex, tevi moletate, placi tubulare placate cu Duplex. Parte din utilajele de la proiectele sus-mentionate contin repere ce se monteaza la interior in vederea realizarii proceselor chimico-tehnologice de filtrare / separare a produselor petrochimice. Aceste componente corespund ultimilor cerinte tehnologice de pe piata mondiala.

Uzuc a avut in 2014 o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro si un profit de aproximativ 67.000 de euro.

Despre Uzuc S.A.

SC Uzuc SA Ploiesti are in prezent 440 de salariati si s-a pozitionat in topul producatorilor de utilaj tehnologic sub presiune. Uzuc S.A. este unul dintre principalii furnizori romani de echipamente pentru industria chimica, petrochimica, rafinarii, instalatii energetice . Compania ploiesteana poate executa utilaje din oteluri carbon, slab aliate si inalt aliate.